Jij bent kunst

Een heel bijzondere manier van jezelf laten portretteren.

Samen maken we een kunstwerk waarin jij centraal staat. Je wordt op een artistieke, creatieve manier op de foto gezet. Daarbij kijken we bijvoorbeeld hoe het portret in de omgeving past waar het komt te hangen of staan.

Zo kunnen bijvoorbeeld de kleuren, de stijl of het thema van het interieur mede bepalen wat voor beeld we gaan creëren. Het resultaat is een uniek kunstwerk aan je muur.

Deze portretten zijn uitermate geschikt om groot en prominent te plaatsen. Zoals de muur boven de bank of de tv, of in een grote hal, praktijk of kantoor. Maar ook in een bescheiden formaat komen ze goed uit de verf.


Je kan alleen op de foto maar ook als duo, groep, gezin, collega’s enzovoort. De mogelijkheden zijn eindeloos, zover de fantasie maar strekt.


Voor deze shoot is het noodzakelijk dat we hem van tevoren goed voorbereiden. De ruimte waarin de foto komt te hangen moet bekend zijn, het aantal personen, het gewenste thema enzovoort. Ik zal dan een voorstel doen voor de technieken en de uiteindelijke uitstraling. Eventueel komt er dan ook nog visagie\grime en styling bij, of we gaan op zoek naar een geschikte locatie binnen of in de buitenlucht. Kortom, een hoop voorbereiding.

De fotografiedag reserveer ik helemaal voor deze shoot. Dan hebben we geen haast en kan er rustig gewerkt worden naar het gewenste eindresultaat. Pas als jij of jullie tevreden zijn stoppen we en ga ik aan de slag met de gemaakte beelden. De prijzen die ik hanteer voor dit arrangement staan op de prijzenpagina.


Vraag me gerust naar de mogelijkheden en laat je inspireren door de voorbeelden die hierbij staan.